RESERVATIE

Reservatieformulier

Voor elke reservering wordt nu een aanbetaling van € 50,- per persoon gevraagd.
Dit bedrag wordt verrekend met uw eindafrekening.

Annuleren van een reservering kan uitsluitend via ons online reserveringssysteem. De link naar uw reservering vindt u in de bevestigingsmail die u heeft ontvangen bij het maken van uw reservering.

• Bij elke annulering meer dan 24 uur vóór uw reserveringstijd wordt deze aanbetaling automatisch en volledig terugbetaald.
• Voor elke annulering die minder dan 24 uur vóór het tijdstip van uw reservering wordt gedaan en als uw tafel niet opnieuw wordt toegewezen, wordt u per e-mail een voucher toegestuurd (voor een bedrag dat gelijk is aan de betaalde aanbetaling) met een geldigheidsduur van één jaar vanaf de datum van reservering.
• Indien er niet is geannuleerd, wordt de aanbetaling niet gerestitueerd.

Dit beleid moest worden ingevoerd na talrijke “no-shows” (een plaag beter bekend als “no shows” in de horecawereld) die de organisatie, maar ook en vooral het evenwicht van ons etablissement ondermijnden. Wij hopen op uw begrip te kunnen rekenen voor deze keuze die de omstandigheden ons hebben opgelegd. Wij danken u voor uw steun!

Voor uw comfort en om organisatorische redenen nodigen wij u uit om ons op de hoogte te stellen van eventuele dieetbeperkingen (allergieën, intoleranties, toxoplasmose of andere contra-indicaties) in het gedeelte OPMERKINGEN van uw reservering.

Wilt u reserveren voor SAN Sablon of L’air du temps**, klik dan hier

In geval van problemen met onze reserveringsmodule, bel ons op +32 (0)2 318 19 19